Kubatov Gábor a Pesti Tv-ben: Ne legyen nyugodt az ellenzék, féljenek csak 2022-től 2021.01.27.

Kubatov Gábor a Pesti Tv-ben: Ne legyen nyugodt az ellenzék, féljenek csak 2022-tol

Kubatov Gábor a Pesti Tv-ben: Ne legyen nyugodt az ellenzék, féljenek csak 2022-tol

Kubatov Gábor a Pesti Tv-ben: Ne legyen nyugodt az ellenzék, féljenek csak 2022-tol

Hiába gyújt örömtüzeket az ellenzék 2022-vel és a budapesti jelöltjeinkkel kapcsolatban, ne legyenek nyugodtak, mert a Fidesz második és harmadik vonala is jóval erősebb, mint az ellenzék első vonala – jelentette ki a Pesti TV-nek adott exkluzív interjúban Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, országgyűlési képviselő, a Fradi elnöke. A politikus Szarvas Szilveszter kérdésére hangsúlyozta, a Fidesz egyetlen körzetről sem mond le, és mindenhol kiválóságok fognak indulni, Budapesten is. “Én nem lennék nyugodt, ha ellenzéki politikus lennék” – mondta Kubatov Gábor.
Szarvas Szilveszter és Kubatov Gábor azt is megvitatta, milyen erők fognak megmozdulni a magyar kormány ellen 2022-ig és a választások idején, a Biden vezette Amerikai Egyesült Államok, Soros György és az Európai Unió hogyan fog beavatkozni a magyar választásokba. Kubatov Gábor hangsúlyozta, a Fidesz mindenre felkészült, és ki fogják zárni a külföldi beavatkozásokat, az ellenzéket pedig arra intette, hogy ha külföldről pénzt fogadnak el, akkor legyenek abban biztosak, hogy cserébe majd kérnek is tolük valamit a külföldi érdekkörök és csoportok.
A Fidesz alelnöke a Gyurcsány Ferenc által irányított ellenzékről is kifejtette a véleményét. “Gyurcsány megerőszakolta az összes ellenzéki pártot, o diktál azon a térfélen, de Gyurcsány munkásságát soha nem heveri ki az ellenzék. Az emberek nem ostobák és emlékeznek, nem véletlenül veszített már most 240 ezer szavazót az őszellenzék. Ez Gyurcsány miatt van, az ellenzék pedig egye meg amit főzött, nekik kell elszenvedniük, hogy Gyurcsány a fonökük” – fogalmazott Kubatov Gábor, aki Karácsony Gergelyt egy teszetosza embernek nevezte. Kubatov Gábor a jobboldal Facebook-harcáról is beszélt, kiemelve, a polgári oldal ezen a közösségi oldalon is egy nagy közösséggé fog szerveződni, “2022-ig hangosak és erősek leszünk, és egy nehezített pályán is nyerni fogunk”.
Nézze meg a teljes interjút!

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture