Nagy István a Krokodilagyban: Timmermans és a brüsszeliták valójában a magyar gazdák támogatását akarták elvenni 2020.12.26.

Krokodilagy- 2020.12.26.

Krokodilagy- 2020.12.26.

Tudta, hogy az alma, a gyertya a karácsonyfán az összetartozás egyik szimbóluma? Hallott a a pánikvírusról? Hogy vészelte át a magyar vidék a pandémia évét? Ez is kiderül a Krokodilagy ünnepi adásából, ahol Nagy István agrárminiszter, Nagyné Legény Ildikó és Jámbor Dénes voltak Fábry Szabolcs vendégei. 

A krokodilok december 26-án tudatosították: a gazdatársadalom nem állhat és nem állt le az ünnep, de még a víruspánik idején sem. A magyar vidék talpon van, a gazdákra  mindig számíthat a nemzet, ahogy az a covid-19 alatt is kiderült. Az ökológiai gazdálkodásban a Teremtett világ, a föld termőképességének megőrzése miatt Hazánk vállalja a zöldítés programját, miközben a pásztorvilág ősisége, önellátás folytonossága illetve fontossága is felvillant adásunkban. NagyBüszkék vagyunk, büszkék lehetünk a magyar falvakra, a magyar kisvárosokra.
Nagy István a címében a vidékieket gúnyoló liberálisok szavajárását (vö. krokodilagyú) fricskaként kölcsönző műsorban azt is kifejtette: nagyon egyszerű játékot űznek a brüsszeliták, élükön a szocialista Frans Timmermans-szal, az Európai Bizottság alelnökével. Hiszen valójában a közép-kelet európai országok vidéktámogatásait akarják elvenni az abszurd jogállamisági vádaskodás mögé bújva, de ezt a támadást a legutóbbi uniós csúcsértekezleten Orbán Viktor és Mateusz Moravwiecki miniszterelnökök ügyesen visszaverték.
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture