Magyarországra költözne a hanyatló Nyugatról a YouTube ausztrál sztárja– Sydney Watson a The Right Brothers vendége 2020.12.18.

 Magyarországra költözne a hanyatló Nyugatról a YouTube ausztrál sztárja – Sydney Watson a The Right Brothers vendége

Magyarországra költözne a hanyatló Nyugatról a YouTube ausztrál sztárja – Sydney Watson a The Right Brothers vendége

 

Különleges vendégünk volt a The Right Brothers-ben. Ezúttal Sydney Watson csatlakozott Jeszenszky Zsolthoz és Dezse Balázshoz. Az ausztrál YouTube sztár, aki jelenleg Amerikában él kifejtette, sokat gondolkozott már azon, hogy Magyarországra költözik, ha a nyugati kultúra teljesen széthullik. Sydney Watsonnal szóba került az USA jövője a Joe Biden irányítása alatt, de a karácsonyi időszakról és a liberálisok kersztényellenes akcióiról is kibeszéltünk szinte mindent.
Nemzetközi influenszerkörkép Dezse Balázzsal. A műsor amely bebizonyítja, hogy senki sincs egyedül a konzervatív gondolataival. Az egyre durvábban tébollyá váló nyugati világban soha nem volt annyira szükség a jobboldali, nemzeti érzelmű hangokra, mint most. A The Right Brothers-ben bemutatjuk, a tengeren túli kollégák hogyan harcolnak az őrület ellen, és azokat is megemlítjük, akiknek egyetlen szavát sem szabad elhinnünk.
Műsorvezető: Dezse Balázs és Jeszenszky Zsolt
Vendég: Sydney Watson
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture