A Mészáros Csoport tízezer élelmiszercsomaggal segít a rászorulókon 50 millió forint értékben

A Mészáros Csoport tízezer élelmiszercsomaggal segít a rászorulókon 50 millió forint értékben

A Mészáros Csoport tízezer élelmiszercsomaggal segít a rászorulókon 50 millió forint értékben

A Mészáros Csoport a Magyar Vöröskereszt segítségével több mint 50 millió forint értékű, 70 tonnányi élelmiszeradomány célba juttatásával segít a rászorulókon. A tízezer csomagban a Mészáros Csoport termékei találhatók. A szükségben lévőknek ezúttal húsáruval, friss tojással, mézzel, sajttal és egy rúd bejglivel kedveskednek.
Tóth Krisztina, a Mészáros Csoport kommunikációs igazgatója a Pesti TV-nek úgy fogalmazott: meggyőződésük szerint  erkölcsi felelősségük és kötelességük is a rászorulók támogatása. Éppen ezért idén több mint félmilliárd forintot fordítottak jótékonysági tevékenységre, mások megsegítésére, amivel sok beteg gyermek gyógykezelését, életminőségének javítását segítették, de a rászoruló nagycsaládosok és egyszülős családok üdültetését is megszervezték.
Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója kérdésre válaszolva úgy fogalmazott: szervezetük tavasz óta a járványhelyzet kezelésében intenzíven részt vesz, de nem segélyezési oldalról, hanem egészségügyi intézmények, a mentőszolgálat, a vérellátó szolgálat és kórházak támogatásával. Aláhúzta: a segélyezés is fontos feladatuk, főként karácsony előtt, amiben nagy segítséget nyújt a Mészáros Csoport felajánlása. Szavai szerint a tartalmas csomagok összeállításában sok fiatal önkéntes vett részt, azt az összefogást pedig, amit a Mészáros Csoport munkatársainál tapasztalt, példaértékűnek nevezte.
 A csomagok kiszállítása egyébként most más lesz, mint korábban volt, mivel azt a lehető legkevesebb személyes kontaktussal kívánják megvalósítani. Megtudtuk:  a Vöröskereszt munkatársai idén személyesen viszik el a rászorulóknak a csomagokat, miután egyeztettek a helyi önkormányzatok családsegítőivel.
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture