Egy orosz telefonbetyár beugratta a kanadai kormányfőt – a hős Alekszej Jekatyerinburgból és Varga Ádám a The Right Brothers vendégei

Egy orosz telefonbetyár lejáratta Justin Trudeaut- Varga Ádám és Alexey Jekatyerinburgból a The Right Brothers vendégei

Egy orosz telefonbetyár lejáratta Justin Trudeaut- Varga Ádám és Alexey Jekatyerinburgból a The Right Brothers vendégei

Orosz fiatalok telefonbetyárkodtak Justin Trudeau-val, a kanadai miniszterelnök pedig nagyon beégett. A The Right Brothers pénteki adásában a legújabb “jobboldali tesó” ezáltal egy Alekszej nevű orosz srác lett, aki Skype-on csatlakozott Varga Ádámhoz és Dezse Balázshoz, hogy elmesélje Trudeau lealázásának kulisszatitkait. Őt is, ahogyan a teljes telefonbetyárkodást szinkronizáltuk nektek!

A jekatyerinburgi telefonbetyár (a műsorban a 20. perctől) elmesélte, hogy nagyon egyszerű volt elérni a miniszterelnököt: felhívták a Google-ön talált telefonszámon a kanadai miniszterelnöki hivatalt, és leegyeztették a beszélgetést az asszisztenssel. Korábban a csapat egyébként Kamala Harrist is megtréfálta.

Nem mondtuk el konkrétan, hogy kik vagyunk, annyit mondtunk, hogy Greta szeretne vele beszélni, tudtuk, hogy elég jóban vannak, otthagytuk a számunkat, és nagyon meglepődtünk, amikor visszahívtak

– mesélte a telefonbetyár. Alekszej elmondta: annak ellenére, hogy már sok közéleti személyiséget megtréfáltak, valamiért az emberek még mindig nem sejtik, hogy ez velük is megtörténhet, így soha nem gyanakodnak. Alekszej nem árulta el, hogy ki lesz a következő áldozat, de azt mondta, nem lenne meglepődve, ha valamelyik kormányfőtől hamarosan fogadna gratulációkat Joe Biden.

A teljes telefonbetyárkodás megtekinthető a PestiTV miniprogramjai között, illetve a YouTube-csatornákon, ITT. (A csatornánánk neve: PestiTV Promo)

Műsorvezető: Dezse Balázs
Vendégek: Varga Ádám és Alekszej (Skype-on)

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture