Schmidt Mária a PestiTV-nek: drágán meg fog fizetni az ellenzék az elvtelenségéért 2020.10.23.

Schmidt Mária exkluzív interjú 1956-ról

Schmidt Mária exkluzív interjú 1956-ról

Példa nélküli mindaz, amit az 1956-os forradalmárok és szabadságharcosok, a pesti srácok tettek, akik szembeszálltak a világ egyik legerősebb hadseregével, a szovjetekkel. Egyedülálló az is, hogy a magyarok nem a megélhetésért, hanem a függetlenségért és szabadságért fogtak fegyvert az elnyomókkal szemben – mondta Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum és a XXI. Századi Intézet főigazgatója a PestiTV-nek és a PestiSrácok.hu-nak adott ünnepi interjúban, amiben arról is beszélt: nem szabad hinni a baloldal utópisztikus elképzeléseinek, Magyarország számára a szuverenitásért és megmaradásért folytatott küzdelem is elég nagy nagy kaland. Ma nem a brüsszeli elitnek való hízelgés, hanem a szuverenitás támogatása az igazi ellenállás, az ellenállók tehát mi vagyunk! – fejtette ki Schmidt Mária, aki az interjúban azt is elárulta: megúszhatja-e Karácsony Gergely és meglesz-e 2022?

Ők az üzeneteikben görcsösen próbálják magukat valami ellenállónak feltüntetni. Azzal a Gyurcsány Ferenccel az élen, aki Apró Antal unokáját vette el és még mindig Apró Antal, a kommunizmus egyik legsötétebb figurája, az 56-os megtorlás egyik vezéralakjának villájából indul el dolgozni nap mint nap. Ez nem fog menni – mondta Schmidt Mária az ünnepi interjúban. Kifejtette: ő és a hozzá hasonszőrűek, például a ma mindenütt diktátorokat és kommunistákat látó Bródy János a rendszerváltás előtti korszak emblematikus figurái voltak, most pedig úgy tesznek, mintha valamiféle ellenállók lennének.

Pedig valójában mi vagyunk az ellenállók, ők pedig a mindenkori hatalmi centrum kiszolgálói! Korábban Moszkvába voltak szerelmesek, most Brüsszelbe. Az ő törekvésük az, hogy mi ne legyünk! Hogy Magyarország adja meg magát és adja át magát azoknak a nyugatosnak mondott elveknek, amelyekben mi  teljesen feloldódnánk. A legfontosabb, hogy mi döntsünk a sorsunkról, nekünk nem kellenek új kalandok, épp elég nagy kaland az, ha elérjük, hogy megmaradjunk! Az embereket elborzasztja azt, amit Nyugaton látnak, a magyarok nem akarnak levágott fejű tanárokat látni, nem akarják hogy a gyereküket akaratuk ellenére átoperálják, már nem vonzó ez a világ!

érvelt Schmidt Mária Huth Gergely kérdéseire, s arra is felelt: ha van ellenzéki választó, miért nincs hiteles ellenzéki politika, következmények nélkül megteheti-e Karácsony Gergely, hogy minden elvét feladva az antiszemiták pártjára állt és elárulta a meggyőződését arról is: meglesz-e 2022, és mi kell hozzá?

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture