Lauren Chen a The Right Brotheres-ben: Tiszteletreméltó, hogy Magyarország kordában tudja tartani a liberális káoszt 2020.10.05.

Lauren Chen a The Right Brotheres-ben: Tiszteletreméltó, hogy Magyarország kordában tudja tartani a liberális káoszt

Lauren Chen a The Right Brotheres-ben: Tiszteletreméltó, hogy Magyarország kordában tudja tartani a liberális káoszt

Lauren Chen kanadai konzervatív sztárvlogger volt a The Right Brothers vendége hétfőn este. A BlazeTV-ről is ismert, milliók által kedvelt youtuber Dezse Balázsnak és Jeszenszky Zsoltnak arról beszélt: nem számít, hogy ki hol él a világban, az ellenfél mindenhol ugyanaz. “Nem normális dolog, hogy a konzervatívok nem merik elmondani a gondolataikat, mert attól félnek, hogy ez hátrányt jelent az életben” – érvelt, arra bátorítva a magyar konzervatívokat is, hogy hallassák a véleményüket a közösségi médiában. Lauren Chen azt is elárulta: nagyon érdeklődik Magyarország és Lengyelország iránt, irigylésre méltónak tartja Orbán Viktor kiállását a normalitás védelmében, sőt még a magyarul is tanult, de szembesülnie kellett vele, hogy a mienk a legnehezebb nyelv a világon.

Lauren Chen a PestiTV interjújában kifejtette, elismerésre méltó, hogy Magyarország nem esett hasra a liberális propaganda előtt, ami nagymértékben a jelenlegi magyar kormány kiállásának, Orbán Viktor miniszterelnök személyének köszönhető. Evvel szemben a vlogger szerint Kanadában és Észak-Amerikában a fiatalok indoktrinációja, azaz erőszakos befolyásolása már egy egész generációt változtatott marxistává.

Lauren Chen arról is beszélt, hogy bár Magyarországon a jobboldali youtuber kultúra még kialakulóban van, örömteli, hogy vannak olyan kezdeményezések, mint a PestiTV, ami szerinte a tökéletes kezdet a szólásszabadságért vívott harcban a liberálisokkal, neomarxistákkal szemben. A vlogger hozzátette, szerinte fontos, hogy a hasonlóan gondolkodók szerte a világon megismerjék egymást és közösen álljanak ki a konzervatív értékekért.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture