Dömötör Csaba a Bögre klubban: A 2022-es győzelmet nem adják ingyen! 2020.10.02.

Bögre Klub-Dömötör Csaba

Bögre Klub-Dömötör Csaba

Az ellenzéknek nem feladata a mindenkori kormány ajnározása, de azt nem teheti meg, amit az utóbbi időben mégis megtett, hogy egész egyszerűen megakadályozza a parlamenti munka elvégzését – mondta Dömötör Csaba, aki szerint a baloldal a trollkodással a valódi mondanivaló hiányát próbálja elfedni. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárával Ferkó Dániel a PestiTV Bögre klub – Látókörtágító zenés kávészeánsz című műsorában beszélgetett tűrőképességről, határokról, morális mélységekről.

Az interjúban több álhírt is lelepleztek, amelyek a Magyarország ellen kreált uniós jogállami, vagy inkább “furkósbot” eljárásból is visszaköszönnek és megtárgyalták azt is: hogyan fordulhat elő, hogy a szerencsi körzetben a jobbikos Bíró Lászlót elindító baloldal egyáltalán nem hajlandó reagálni a jelölt botrányos ügyeire, a dolgozók kisemmizésére és a durván antiszemita megnyilvánulásaira. Hozzátette: ahogyan a szerencsit, a 2022-es országos győzelmet sem fogják ingyen adni, mindenkinek meg kell küzdenie érte a saját frontján. Dömötör Csaba a beszélgetés végén azt is elárulta, milyen zenét szokott hallgatni magában, illetve kompromisszumot kötve a családdal.

Hétköznap reggel fél héttől kilencig ébredj és indulj munkába Magyarország egyetlen közéleti és szórakoztató reggeli tévéműsorával, a Bögre klubbal! A PestiTV (a Digin és alszolgáltatóin kívül) elérhető szinte minden szolgáltató alapcsomagjában, illetve egy egyszerű digitális antennával ingyenesen fogható az egész országban. A műsorok röviddel adásba kerülésük után a pestitv.pestisracok.hu oldalunkon nézhetőek vissza, a Bögre klub beszélgetéseit pedig délutántól tesszük ki az oldalra.

Forrás: PestiTV

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture