Kocsis Máté a PestiTV-nek: A fiatalok nem tudják, hogy Gyurcsány egy bolsevik bűnöző!

Interjú Kocsis Mátéval

Interjú Kocsis Mátéval

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a kormánypárt politikai szezonnyitó sajtótájékoztatója után adott interjút Huth Gergelynek, a PestiTV programigazgatójának, a PestiSrácok.hu főszerkesztőjének. Ebben beszélt a frakció előtt álló nagy feladatokról, amelyek közül szerinte a járvány okozta gazdasági visszaesést enyhítő törvénycsomag megalkotása a legfontosabb. – Magyarország nagyon jó állapotban volt, amikor elérte a koronavírus-járvány, ezért jobb helyzetben vagyunk sok európai országnál, de ettől még óriási munka áll előttünk – mondta. Amikor felvetettük Kocsis Máténak, hogy Orbán Viktor nyelvújítóvá lépett elő az ellenzék “lelibernyákozásával”, azt mondta: “a baloldalnak ez egy megtisztelő jelző, hiszen a parlamenti és politikai viselkedésük alapján még ezt a jóindulatú megközelítést sem érdemlik meg.”

– Ezek az emberek szolidaritásról csak szavalnak, de amikor krízishelyzet van, például a mostani járvány, akkor a legundorítóbb politikai érdekeiket veszik elő. Így viselkedik a fővárosi önkormányzati többség és Karácsony Gergely is, amikor nem segítenek a bajba kerül budapesti vállalkozásoknak, de az ezt kifogásoló ellenzékbe, így Láng Zsoltba belfojtják a szót a közgyűlésben, mint hétfőn történt. Utóbbi egyébként régi bolsevik módszer – tette hozzá a frakcióvezető. Kocsis Máté beszélt arról is, milyen következményei vannak annak, hogy Pikó András polgármester visszaengedte a tűcsere programot és ezzel a drogbandákat a Józsefvárosba, hogy megvonta a rendőrség és a polgárőrség támogatásait és beengedte az önkormányzat vezetésébe a hajléktalan- és drogblobbit. 12 év munkánk volt benne, hogy “a nyóckerből” Józsefváros lett. Most ők hat hónap alatt csináltak belőle újra “nyóckert”.

Kocsis Mátétól megkérdeztük azt is: sérül-e a demokrácia és a jogállamiság Magyarországon avval, hogy az ellenzék vezére, a volt miniszterelnök, azaz Gyurcsány Ferenc megfenyegette a másként gondolkodókat, miszerint földönfutóvá teszi őket, ha hatalomra kerül. – Nem szabad ezen meglepődni, hiszen Gyurcsány egy tőről metszett bolsevik bűnöző, akinek most kicsúszott a száján, amit valóban gondol. Tehát az ő gondolkodása eleve ilyen: az ellenfelet likvidálni és földön futóvá kell tenni. Ha ötven évvel korábban volnánk, munkatáborba is küldené – érvelt.

A Fidesz frakcióvezetőjének kikértük a véleményét Bíró Lászlóról, a szerencsi időközi országgyűlési képviselőválasztáson a baloldal által ringbe küldött volt neonáci politikusról.  – Bátor és kamikaze húzás volt ez. Igen nehéz elképzelni honatyaként azt az embert, aki nettó náci, miközben fegyvert fog a fizetésüket kérő varrónőkre. Ennek Ellenére neki az is megadatott, hogy a baloldali pártok és budapesti médiaműhelyek kimosdassák – jelentette ki Kocsis Máté, kifejtve: a Fidesz-KDNP jelöltjével, Koncz Zsófiával elfogult vagyok. Ő mégiscsak annak a Koncz Ferencnek a lánya, aki letette a névjegyét a szerencsi körzetben. Konszolidált, normális, jó értékrendű, higgadt, becsületes emberről van szó, Zsófi ráadásul több nyelvet beszél, több diplomás világlátott ember, aki mégis e vidék szülöttje. Ő lesz az, akivel a szerencsi körzetben élő emberek olyan képviselőt kapnak, aki még a parlamenten belül is erős pozíciót fog képviselni. Én egy percig sem gondolkodnék, melyik jelöltet válasszam, de a döntés a szerencsi és környékbeli emberek kezében van”.

Operatőr: Tölgyesi Balázs, vágó: Pál Tamás. A zajos háttérből adódó hanghibákért elnézést kérünk!

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture